MOBILĂ IONATAN

Mobilă la comandă pe măsura casei dumneavoastră.

Pentru birou sau pentru intreaga ta casă, Mobilă Ionatan, firma producătoare de mobilă cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, iți pune la dispoziție o variată gamă de mobilier din Lemn, MDF sau PAL. Poți alege dintre modelele prezentate în showroom-ul nostru de mobilă, online sau poți achiziționa mobilă la comandă, creată special pentru a se potrivi perfect stilului tău


 

ANI DE EXPERIENȚĂ

Cu vastă experiență în domeniu, Mobilă Ionatan poate realiza orice tip de mobilier, în funcție de preferințele clienților, avându-se în vedere materialul folosit, formele și culoarea, precum și dimensionarea pieselor pentru a se potrivi exact cu spațiul disponibil.

Marterial de calitate

Mobilierul proiectat de Mobila Ionatan este realizat numai cu PAL-uri și blaturi de bună calitate, Lemn, MDF, iar accesoriile folosite (balamale, glisiere și alte elemente de feronerie) provin de la mărci de renume din domeniu: Blum, Grass, Häfele.

Oferim consultanță

Oferim consultanţă gratuită pentru alegerea celui mai potrivit mobilier pentru pentru locuinţa sau afacerea dvs.

Designerii experimentati tin sa creeze clientilor nostri o mobila cu personalitate. Activitatea de un deceniu a companiei si-a pus amprenta asupra accesoriilor utilizate si functionalitatii furniturii performante.
Clienții noștri și-au amenajat cu noi spatii comerciale, fabrici, birouri, farmacii, terase, baruri, complexuri rezidențiale, apartamente și case. Avem proiectate și confecționate sute de piese de mobila la comandă pentru dormitor, bucatarie, mobila dressing, mobila living, la preturi decente. Am executat mobila la comanda pentru camera de zi, camera pentru copii și tineret, săli de baie, holuri, mobilier specific pentru mansarde, corpuri în completare pentru spatii gata amenajate, birouri firme, săli de conferință hoteluri, fabrici, baruri, terase și restaurante.

Într-o piață atât de aglomerată, diferența o fac cei care pun preț pe calitate, promptitudine și profesionalism. Timpul de execuție al mobilierului este destul de redus. Proiectant-designerul nostru găsește soluția optimă pentru a folosi fiecare colțișor al încăperii la potențial maxim și foarte plăcut vederii, fie că este vorba de mobilă pentru dressing mic sau mobilă pentru bucătarii cu puțin spațiu. Îmbinarea utilului cu plăcutul este exact ceea ce vă vom oferi.

SUNA ACUM